Պիցցա՝ հացով. պատրաստվում է 15 րոպեում
Բաղադրիչներ
1. Երշիկ կամ խոզապուխտ – 250 գ
2. Սունկ – 50 գ
3. Լոլիկ – 2 հատ
4. Քաղցր պղպեղ – 2 հատ
5. Պանիր – 200 գ
6. Ձիթապտուղ
Պատրաստման եղանակը
1. Հացերը կտրատել:
2. Սունկը, լոլիկը, պղպեղը տապակել բուսայուղով:
3. Բոլոր բաղադրիչները դնել հացի կտորների վրա, պանիր շաղ տալ, շարել ձիթապտուղները, եփել 10 րոպե 200 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը