Բաժիններ՝

Ելակի չիր՝ պատրաստված ջեռոցում

Բաղադրիչներ

1. Ելակ – 1 կգ

2. Շաքարավազ – 800 գ

3. Ջուր – 1 լ

Պատրաստման եղանակը

1. Շաքարավազը հալեցնել ջրում և եռացնել:

2. Ելակը լցնել օշարակի մեջ և եփել մոտ 10 րոպե, այնուհետև լցնել քամիչի մեջ:

3. Դրանից հետո ելակները շարել կաղապարի մեջ և դնել 35-45 աստիճան ջեռոցը և թողնել այնքան, որ հատապտուղների մակերեսը լավ չորանա, բայց ելակները չկորցնեն իրենց առաձգականությունը:

4. Պատրաստի չրերը լցնել բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս