Բաժիններ՝

Ցածր կալորիականությամբ ամառային աղանդեր՝ հատապտուղներով

Բաղադրիչներ

1. Ժելատին – 20 գ
2. Շաքարավազ – 1 բաժակ
3. Թթվասեր (10%) – 800 գ
4. Հատապտուղներ

Պատրաստման եղանակը

1. Ժելատինը հալեցնել:

Կարդացեք նաև

2. Սառեցնել և լցնել թթվասերի վրա, այնուհետև ավելացնել շաքարավազը, լավ խառնել:

3. Լցնել ստացված զանգվածի կեսը, շարել հատապտուղները, այնուհետև՝ զանգվածի մնացած մասը:

4. Աղանդերը սառեցնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս