Բաժիններ՝

Ձիթապտուղը հավին յուրահատուկ համ է հաղորդում. հետաքրքիր բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ

1. Հավ – 10 կտոր
2. Լոլիկ – 3 հատ
3. Սոխ – 2 հատ
4. Սխտոր – 3-4 պճեղ
5. Ձիթապտուղ
6. Կանաչիներ
7. Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի կտորները երկու կողմից մի քանի րոպե տապակել:

Կարդացեք նաև

2. Լոլիկները կեղևազրկել, մանր կտրատել:

3. Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, սխտորը ճզմել:

4. Տապակի մեջ, որտեղ պատրաստվել է հավը, լցնել լոլիկը, սոխը և շոգեխաշել 5 րոպե: Ավելացնել հավը, եփել 15 րոպե:

5. Ավելացնել սխտորը, ձիթապտուղը և կանաչիները և եփել ևս 10 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս