Ելակով իտալական տարտ. անմոռանալի համ:
Դիմավորում ենք ամառը. բանանով և ելակով տնական պաղպաղակ:
Մեղրով թխվածքաբլիթներ՝ ընտանեկան թեյախմության համար:
Կարտոֆիլով կոտլետներ. բաղադրատոմսը հատկապես դուր կգա բուսակերներին:
Պանրային նախուտեստ՝ տոնական սեղանի համար
Խմորը գրտնակել, թխվածքաբլիթներ ձևավորել և թխել 15 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում:
Տնական բատոն՝ ընդամենը 30 րոպեում:
Արագ նախուտեստ վարունգով, սխտորով և սամիթով:
Ջեմով ռուլետ՝ հասանելի բաղադրիչներից:
Սովորում ենք պատրաստել իսկական «Կարբոնարա» սոուս:
Նուրբ վանիլային կեքս, որից որևէ մեկը չի հրաժարվի:
Ձվեր հարել շաքարավազի հետ: Աստիճանաբար ավելացնել ալյուրը, լավ խառնել:
Ռոստովյան տորթ՝ ամենամտերիմների համար:
Հնդկաձավարով և բանանով քաղցր շիլա:
Պանրով և խոզապուխտով նախաճաշ՝ ուելսական բաղադրատոմսով:
Համեղ և օգտակար նախաճաշ՝ ամբողջ ընտանիքի համար:
Թաթարական պիրոգ. հատկապես համեղ է խմորը:
Այսպիսի կոտլետ դեռ չեք փորձել:
Ընտանիքը գոհ կմնա. խորոված՝ պատրաստված ջեռոցում:
Սոուս սացեբելի. Վրաստանի վառ համը:
Հրուշակագործ Լիզ Ջոյի համար, որը բնակվում է Կալիֆորնիայում, թխվածքաբլիթներ թխելը չի սահմանափակվում խմորը պատրաստելով, ֆիգուրներ կտրելով և դրանք ջեռոցը դնելով:
Հավի նուրբ թևիկներ՝ կարտոֆիլով:
Քաղցր ձողիկներ՝ խտացրած կաթով:
Ձուկը՝ հունական բաղադրատոմսով. պարզ և արագ ուտեստ:
Առանձին տարայի մեջ հարել սերուցքը, այնուհետև զգուշությամբ խառնել թթվասերային զանգվածի հետ:
Այս սոուսն ամենահասարակ սպագետիին կհաղորդի աստվածային համ:
Արագ և տաք սենդվիչներ՝ նրբերշիկով:
Այս աղցանը կսիրեն բոլոր նրանք, ովքեր հետևում են իրենց առողջությանը:
Արագ ուտեստ՝ ձկան սիրահարների համար:
Աղանդեր, որը կյանքում գոնե մեկ անգամ պետք է փորձել: