Բաժիններ՝

Ձեզ հաստատ դուր կգա այս սոուսը. լավագույնը՝ տապակած կարտոֆիլի հետ ուտելու համար

Բաղադրիչներ

1. Կաթ – 300 մլ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Դափնու տերև – 1 հատ
4. Կարագ – 15 գ
5. Ալյուր – 15 գ
6. Պանիր – 100 գ
7. Պարմեզան – 20 գ
8. Աղ, սև պղպեղ
9. Մշկընկույզ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթսայի մեջ լցնել սոխը, դափնու տերևը, լցնել կաթ և հասցնել եռման:

Կարդացեք նաև

2. Փակել կափարիչով և թողնել 20 րոպե՝ թրմվի:

3. Կարագը հալեցնել, ավելացնել ալյուրը և եփել, մինչև թեթև ոսկեգունի:

4. Ավելացնել կաթը և անընդհատ խառնել:

5. Զանգվածը հավելել աղով, պղպեղով, մշկընկույզով և քերած պանրով:

6. Եփել 5 րոպե:

7. Մատուցել տաք վիճակում: Շատ համեղ է կարտոֆիլի, բանջարեղենի և պաստայի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս