Բաժիններ՝

Տապակած կարտոֆիլի լավագույն բաղադրատոմսը՝ Հռոմից

Բաղադրիչներ

1. Կարտոֆիլ – 1 կգ
2. Ձիթայուղ – 200 մլ
3. Ջուր – 100 մլ
4. Չորացրած օրեգանո – 1 թ/գ
5. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարտոֆիլը լվանալ, կեղևազրկել և երկու կամ չորս կտորների բաժանել:

Կարդացեք նաև

2. Շարել տապակի մեջ, համեմել աղով, օրեգանո ցանել, լցնել ձիթայուղը և ջուրը:

3. Եփել 40-45 րոպե, նախապես տաքացրած 200 աստիճան ջեռոցում:

4. Պատրաստի կարտոֆիլն անմիջապես հանել տապակից և դնել ափսեի մեջ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս