
Տապակած կարտոֆիլի լավագույն բաղադրատոմսը՝ Հռոմից

Բաղադրիչներ
1. Կարտոֆիլ – 1 կգ
2. Ձիթայուղ – 200 մլ
3. Ջուր – 100 մլ
4. Չորացրած օրեգանո – 1 թ/գ
5. Աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Կարտոֆիլը լվանալ, կեղևազրկել և երկու կամ չորս կտորների բաժանել:
2. Շարել տապակի մեջ, համեմել աղով, օրեգանո ցանել, լցնել ձիթայուղը և ջուրը:
3. Եփել 40-45 րոպե, նախապես տաքացրած 200 աստիճան ջեռոցում:
4. Պատրաստի կարտոֆիլն անմիջապես հանել տապակից և դնել ափսեի մեջ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը