Բաժիններ՝

Սուպեր օգտակար քունջութի կաթ

Բաղադրիչներ

1. Քունջութի սերմեր – 1 բաժակ
2. Վանիլին
3. Մեղր – 1 թ/գ
4. Ջուր – 1 լ

Պատրաստման եղանակը

1. Քունջութը նախապես շրջել և թողնել մեկ գիշեր:

Կարդացեք նաև

2. Այնուհետև քունջութը, մեղրը, վանիլինը և ջուրը հարել բլենդերով:

3. Ստացված կաթը քամել մաղով:

Խորհուրդ՝ քունջութը պետք չէ շատ ուժգին մանրացնել, հակառակ դեպքում դրանից յուղ դուրս կտա, և այն արագ կպնդանա:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս