Բաժիններ՝

Ամառվա հիթը՝ մարինացված կանաչ լոլիկ

Բաղադրիչներ

1. Կանաչ լոլիկ – 1 կգ
2. Քաղցր պղպեղ – 1 հատ
3. Քացախ (9%) – 50 մլ
4. Աղ – 1 ճ/գ
5. Շաքարավազ – 2 ճ/գ
6. Սխտոր – 1 պճեղ
7. Սամիթ

Պատրաստման եղանակը

1. Լոլիկը կտրատել:

Կարդացեք նաև

2. Սխտորը և կանաչին մանրացնել, պղպեղը խորանարդաձև կտրատել:

3. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, ծածկել կափարիչով և դնել սառնարանը՝ 12-24 ժամ մարինացվելու:

4. Լցնել ստերիլիզացված բանկաների մեջ և փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս