Բաժիններ՝

Մսով կարկանդակ՝ «Ավելի հեշտ չի լինում»

Բաղադրիչներ

Խմորի համար՝

1. Ալյուր – 1 բաժակ
2. Ձու – 2 հատ
3. Աղ – 0.5 թ/գ
4. Կեֆիր – 1 բաժակ
5. Սոդա – 1 թ/գ

Միջուկի համար՝

Կարդացեք նաև

1. Աղացած միս – 300 գ
2. Սոխ – 2-3 գլուխ
3. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կեֆիրին սոդա ավելացնել, խառնել և թողնել մոտ 5 րոպե:

2. Այնուհետև ավելացնել մյուս բաղադրիչները և լավ խառնել:

3. Յուղապատ կաղապարի մեջ լցնել խմորի կեսը:

4. Խմորի վրա լցնել հում միջուկը, այնուհետև՝ մնացած խմորը:

5. Եփել 40 րոպե, 170 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս