Լյարդը՝ պանրային սոուսով. հաճելի ընթրիք
Բաղադրիչներ
1. Հավի լյարդ – 500 գ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Սերուցքային պանիր – 400 գ
4. Աղ, սև պղպեղ
5. Դափնու տերև
6. Եռացրած ջուր – 1/2 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
1. Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, տապակել քիչ բուսայուղով, ավելացնել լյարդը: Տապակել 5 րոպե:
2. Սոխին և լյարդին ավելացնել պանիրը, անընդհատ խառնել: Լցնել ջուրը:
3. Ուտեստը համեմել աղով և սև պղպեղով, ավելացնել դափնու տերևը: Շոգեխաշել 15 րոպե և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը