Բաժիններ՝

Պատրաստեք այս աղցանը, որի գլխավոր բաղադրիչը կզարմացնի

Բաղադրիչներ

1. Բատոն հաց – 200 գ

2. Խոզի ապխտած ազդր – 600 գ

3. Կանաչ ոլոռ – 1 բանկա (340 գ)

4. Մայոնեզ

5. Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Հացը փոքր խորանարդիկների կտրատել, տապակել բուսայուղով, մինչև ոսկեգունի:

2. Խոզի ազդրի կաշին և ոսկորները հեռացնել, խորանարդաձև կտրատել:

3. Խառնել խոզի միսը, ոլոռը, ավելացնել մայոնեզ, մատուցելիս նոր լցնել խորահացը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս