Պատրաստեք այս աղցանը, որի գլխավոր բաղադրիչը կզարմացնի
Բաղադրիչներ
1. Բատոն հաց – 200 գ
2. Խոզի ապխտած ազդր – 600 գ
3. Կանաչ ոլոռ – 1 բանկա (340 գ)
4. Մայոնեզ
5. Բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
1. Հացը փոքր խորանարդիկների կտրատել, տապակել բուսայուղով, մինչև ոսկեգունի:
2. Խոզի ազդրի կաշին և ոսկորները հեռացնել, խորանարդաձև կտրատել:
3. Խառնել խոզի միսը, ոլոռը, ավելացնել մայոնեզ, մատուցելիս նոր լցնել խորահացը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը