Բաժիններ՝

Բանջարեղենային կոտլետներ

Բաղադրիչներ

1. Բազուկ – 500 գ

2. Գազար – 500 գ

3. Կաղամբ – 500 գ

4. Սոխ – 200 գ

5. Սպիտակաձավար – 150 գ

6. Չորահաց – 200 գ

7. Բուսայուղ – 130 մլ

8. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղով:

2. Գազարը և բազուկը մաքրել, առանձին առանձին անցկացնել մսաղացով: Կաղամբը քերել:

3. Յուրաքանչյուրը լցնել առանձին տապակի մեջ, աղ ցանել, մի քիչ ջուր ավելացնել և շոգեխաշել, մինչև լրիվ փափկելը:

4. Երբ բանջարեղենը փափկի, ավելացնել սպիտակաձավարը և խառնել այնքան, մինչև ձավարը եփվի: Արդյունքում պետք է ստացվի երեք տեսակի պինդ ֆարշ:

5. Յուրաքանչյուր ֆարշին ավելացնել սոխի երրորդ մասը, խառնել: Ձևավորել կոտլետներ և թավալել չորահացի մեջ:

6. Կոտլետները երկու կողմից տապակել բուսայուղով, մինչև ոսկեգույն դառնալը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս