Հավով սպագետի՝ կաթնապանրային սոուսով
Բաղադրիչներ
1. Հավի փափկամիս – 800 գ
2. Կաթ – 350 մլ
3. Սպագետի – 300 գ
4. Հալած պանիր – 250 գ
5. Սխտոր – 4 պճեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Մեծ կաթսայի մեջ ջուր եռացնել և եփել սպագետին: Խորանարդաձև կտրատել հավի փափկամիսը և տապակել տաք տապակի մեջ: Վրան լցնել տաքացրած կաթը և եռացնել:
2. Եռացող կաթին ավելացնել պանիր, սխտոր և աղ: Եփել սոուսը, մինչև պնդանալը: Հետո վերցնել կրակից և ավելացնել սպագետին: Մատուցել՝ վրան լցնելով քերած պանիր, կտրատած կանաչի և սև աղացած պղպեղ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը