Բաժիններ՝

Հավի փափկամիսը՝ ֆրանսիական ձևով

Բաղադրիչներ

1. Հավի փափկամիս – 400 գ

2. Շամպինիոն – 250 գ

3. Մայոնեզ – 250 գ

4. Պանիր – 100 գ

5. Կարտոֆիլ – 2 հատ

6. Լոլիկ – 2 հատ

7. Սոխ – 1 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Սունկը բարակ շերտատել: Սոխը մաքրել, մանր կտրատել: Տապակել սունկը և սոխը: Փափկամիսը շերտատել, ծեծել: Կաղապարը յուղապատել:

2. Հերթով շարել՝ հավ, մի փոքր մայոնեզ, շերտատած կարտոֆիլ, մայոնեզ: Դրանից հետո՝ սունկ և սոխ, մայոնեզ, լոկիկ, կրկին մայոնեզ: Վրան լցնել քերած պանիր:

3. Կաղապարը ծածկել կափարիչով և 40 րոպե դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը: Հետո կափարիչը վերցնել և ևս 10 րոպե թողնել ջեռոցում: Մատուցել՝ զարդարելով կտրատած կանաչիով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս