Բաժիններ՝

Լավագույն սոուսը, որը դուք երբևէ փորձել եք

Բաղադրիչներ

1. Լոլիկ – 500 գ

2. Սոխ – 150 գ

3. Չիլի պղպեղ – 1 հատ

4. Կես լայմի հյութ

5. Սխտոր – 2 պճեղ

6. Համեմ

7. Աղ, պղպեղ, բուսական յուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը և սխտորը մանր կտրատել: Լոլիկը կեղևազրկել, մանրացնել:

2. Չիլի պղպեղի կորիզները հեռացնել, մանր կտրատել: Կանաչին մանրացնել:

3. Սոխը և սխտորը բուսայուղով տապակել: Ավելացնել լոլիկը, համեմել աղով և պղպեղով: Շոգեխաշել 2-3 րոպե: Ավելացնել չիլի պղպեղը: Շոգեխաշել 2-3 րոպե:

4. Լցնել լայմի հյութը, ավելացնել կանաչին, խառնել և վերցնել կրակից:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս