Բաժիններ՝

Վրացական աղցան «Գազապխուլի»

Բաղադրիչներ

1. Կանաչ խնձոր – 1 հատ

2. Վարունգ – 2 հատ

3. Սխտոր – 1 պճեղ

4. Կանաչ սոխ – 4 հատ

5. Սամիթ – 4 ճյուղ

6. Կիտրոնի հյութ

7. Գինու քացախ

8. Արևածաղկի յուղ – 1/2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Խնձորն անցկացնել խոշոր քերիչով: Վարունգը նույնպես քերել:

2. Սխտորը և սամիթը մանր կտրատել: Մանր կտրատել նաև սոխը: Խառնել վարունգի և խնձորի հետ, կիտրոնի հյութ ավելացնել, վրան լցնել գինու քացախ և արևածաղկի յուղ, խառնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս