Բաժիններ՝

Նրբահամ կարտոֆիլը՝ տապակած սնկով

Բաղադրիչներ

1. Շամպինիոն – 500 գ

2. Կարտոֆիլ – 8 հատ

3. Սոխ – 1 հատ

4. Թթվասեր – 250 գ

5. Ալյուր – 1 ճ/գ

6. Ձիթապտղի յուղ

7. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարտոֆիլը կեղևազրկել:

2. Սոխը մանր կտրատել և խառնել 1 ճ/գ ալյուրի հետ: Տապակել բուսայուղով:

3. Կարոտֆիլը բարակ շերտատել:

4. Սունկը մանրացնել և տապակել առանձին տապակի մեջ:

5. Կաղապարի մեջ շարել կարտոֆիլը:

6. Ավելացնել սունկը, սոխը, համեմունքները և թթվասերը: Լավ խառնել և եփել 40 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս