Բաժիններ՝

Դիետիկ մենյու. շիլա՝ լավ մարսողության և իդեալական գեղեցկության համար

Բաղադրիչներ

1. Վարսակի փաթիլներ – 200 գ
2. Կաթ (3,5%) – 10 մլ
3. Ելակ – 50 գ
4. Դարչին – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

1. Շիլան ջրով եփել 15 րոպե միջին կրակի վրա, այնուհետև ավելացնել կաթը:

Կարդացեք նաև

2. Պատրաստի շիլան զարդարել ելակով և դարչինով, ըստ ցանկության կարելի է թարմ ելակը փոխարինել ելակի մուրաբայով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս