Բաժիններ՝

Հավի ֆրանսիական կոտլետ

Բաղադրիչներ

1. Հավի փափկամիս – 500 գ

2. Ձու – 1-2 հատ

3. Մայոնեզ – 2 ճ/գ

4. Ալյուր – 2 ճ/գ

5. Սոխ – 1 հատ

6. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը և հավի փափկամիսը խորանարդաձև կտրատել:

2. Սոխը և միսը խառնել, աղ և պղպեղ ցանել:

3. Զանգվածին նախ ավելացնել ձուն, ապա՝ մայոնեզը:

4. Ավելացնել ալյուրը: Խառնել զանգվածը: Պնդության աստիճանը պետք է լինի թթվասերի նման:

5. Ճաշի գդալով զանգվածը շարել տապակի մեջ և տապակել 2 կողմից: Մատուցել կարտոֆիլի խյուսի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս