Բաժիններ՝

Կարմիր լոբով աղցան՝ պատրաստված կաթնաշոռային պանրով և սեզոնային կանաչիով

Բաղադրիչներ

1. Կոնսերվացված լոբի – 400 գ

2. Կիտրոն – 1 հատ

3. Սխտոր – 2 պճեղ

4. Ձիթայուղ – 50 մլ

5. Ճարճրուկ – 100 գ

6. Կաշնաթոռային պանիր – 200 գ

7. Կարմիր սոխ – 50 գ

8. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կոնսերվացված լոբու հյութը թափել, լվանալ սառը ջրով:

2. Լոբին խառնել, մանր կտրատված սոխի, կանաչու, ճզմած սխտորի, ձիթայուղի, կիտրոնի հյութի և կաթնաշոռային պանրի հետ:

3. Աղ և պղպեղ ցանել, թողնել մի քանի րոպե և մատուցել մեկ գավաթ գինու հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս