Կարմիր լոբով աղցան՝ պատրաստված կաթնաշոռային պանրով և սեզոնային կանաչիով
Բաղադրիչներ
1. Կոնսերվացված լոբի – 400 գ
2. Կիտրոն – 1 հատ
3. Սխտոր – 2 պճեղ
4. Ձիթայուղ – 50 մլ
5. Ճարճրուկ – 100 գ
6. Կաշնաթոռային պանիր – 200 գ
7. Կարմիր սոխ – 50 գ
8. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Կոնսերվացված լոբու հյութը թափել, լվանալ սառը ջրով:
2. Լոբին խառնել, մանր կտրատված սոխի, կանաչու, ճզմած սխտորի, ձիթայուղի, կիտրոնի հյութի և կաթնաշոռային պանրի հետ:
3. Աղ և պղպեղ ցանել, թողնել մի քանի րոպե և մատուցել մեկ գավաթ գինու հետ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը