Տաք աղցան՝ տապակած պանրով
Բաղադրիչներ
1. Լոլիկ – 1 հատ
2. Պանիր – 120 գ
3. Հազարի տերևներ – 1 փունջ
4. Վարունգ – 1/2 հատ
5. Ալյուր – 1 ճ/գ
6. Իտալական սոուս – 4 ճ/գ
7. Մայրու ընկույզ – 20 գ
8. Ձիթայուղ – 3 ճ/գ
9. Կարմիր սոխ – 1/3 հատ
Պատրաստման եղանակը
1. Պանիրը շերտատել 1 սմ հաստությամբ և թավալել ալյուրի մեջ: Տապակել ձիթայուղով տաք տապակի մեջ երկու կողմից:
2. Մեկ ճ/գ ձիթայուղով տապակել մայրու ընկույզները: Վարունգը և լոլիկը խոշոր կտրատել, սոխը շերտատել կիսալուսնաձև:
3. Հազարը խոշոր կտրատել ձեռքերով և շարել ափսեի մեջ, հետո շարել բանջարեղենը, պանիրը և վերջում՝ ընկույզը:
4. Վրան լցնել իտալական սոուսը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը