Բաժիններ՝

Թարմեցնող հատապտղային կոկտեյլ՝ գարնանային երեկույթների համար

Բաղադրիչներ

1. Հատապտուղներ
2. Լոռամրգի հյութ – 50 մլ
3. Օշարակ – 30 մլ
4. Անանուխի թարմ տերևներ
5. Կիտրոնի հյութ
6. Օղի – 30-40 մլ
7. Մանրացված սառույց

Պատրաստման եղանակը

1. Բլենդերով հարել հատապտուղները, օշարակը, լոռամրգի և կիտրոնի հյութերը:

Կարդացեք նաև

2. Ստացված զանգվածը լցնել շեյքերի մեջ, ավելացնել սառույցը և օղին, լավ խառնել:

3. Զարդարել բաժակը անանուխի տերևներով և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս