Ցածր կալորիականութամբ նախաճաշ
Բաղադրիչներ
1. Հաց – 1 կտոր
2. Փափուկ տոֆու – 115 գ
3. Բուլղարական պղպեղ – 0.5 հատ
4. Շամպինիոն – 3 հատ
5. Սպանախ – 1 փունջ
6. Մոցարելլա – 30 գ
7. Թարմ օրեգանո – 1/2 թ/գ
8. Ձիթապտղի ձեթ – 1 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Տապակի մեջ ձիթայուղ տաքացնել, լցնել տոֆուն, բանջարեղենն ու սունկը։
2. Տապակել 5-7 րոպե:
3. «Ձվածեղը» դնել հացի վրա, զարդարել մոցարելլայի շերտերով, օրեգանո շաղ տալ և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը