Բաժիններ՝

Ցածր կալորիականութամբ նախաճաշ

Բաղադրիչներ

1. Հաց – 1 կտոր

2. Փափուկ տոֆու – 115 գ

3. Բուլղարական պղպեղ – 0.5 հատ

4. Շամպինիոն – 3 հատ

5. Սպանախ – 1 փունջ

6. Մոցարելլա – 30 գ

7. Թարմ օրեգանո – 1/2 թ/գ

8. Ձիթապտղի ձեթ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Տապակի մեջ ձիթայուղ տաքացնել, լցնել տոֆուն, բանջարեղենն ու սունկը։

2. Տապակել 5-7 րոպե:

3. «Ձվածեղը» դնել հացի վրա, զարդարել մոցարելլայի շերտերով, օրեգանո շաղ տալ և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս