Բաժիններ՝

Պաշտետ՝ պատրաստված սպիտակ լոբուց

Բաղադրիչներ

1. Պահածոյացված սպիտակ լոբի – 250 գ
2. Չորացրած լոլիկ – 100 գ
3. Կապերս – 1 ճ/գ
4. Սոխ – 1 հատ
5. Սխտոր – 1 պճեղ
6. Կիտրոնի հյութ – 1 ճ/գ
7. Ձիթապտղի յուղ – 50 մլ
8. Մաղադանոս
9. Աղ և սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը կտրատել, տապակել։ Մի պճեղ սխտորը դանակով մանրացնել և ավելացնել տապակի մեջ։

Կարդացեք նաև

2. Լոլիկը և կապերսը մանրացնել, ավելացնել լոբին, մանրացրած մաղադանոսը, սոխն ու սխտորը, կիտրոնի հյութն ու ձիթապտղի յուղը, համեմլ աղով ու պղպեղով:

3. Հարել բլենդերով և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս