Բաժիններ՝

Ավոկադոյով, նռով և ֆետայով սենդվիչներ՝ պիկնիկի, նախաճաշի և անգամ ընթրիքի համար

Բաղադրիչներ

1. Տոստի հաց – 1 հատ

2. Ավոկադո – 1 հատ

3. Նռան հատիկներ – 2-3 ճ/գ

4. Ֆետա պանիր – 40 գ

5. Ձիթապտղի յուղ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ավոկադոն բարակ շերտատել և դնել տաքացրած տոստերի վրա։

2. Ֆետա պանիրն ու նռան հատիկները խառնել, լցնել ավոկադոյի վրա։

3. Պատրաստի սենդվիչի վրա ձիթապտղի յուղ ցողել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս