Ավոկադոյով, նռով և ֆետայով սենդվիչներ՝ պիկնիկի, նախաճաշի և անգամ ընթրիքի համար
Բաղադրիչներ
1. Տոստի հաց – 1 հատ
2. Ավոկադո – 1 հատ
3. Նռան հատիկներ – 2-3 ճ/գ
4. Ֆետա պանիր – 40 գ
5. Ձիթապտղի յուղ – 1 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Ավոկադոն բարակ շերտատել և դնել տաքացրած տոստերի վրա։
2. Ֆետա պանիրն ու նռան հատիկները խառնել, լցնել ավոկադոյի վրա։
3. Պատրաստի սենդվիչի վրա ձիթապտղի յուղ ցողել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը