Բաժիններ՝

Նախաճաշ՝ ձվով և ապխտած սաղմոնով

Բաղադրիչներ

1. Թթխմորով հաց – 50 գ
2. Կարագ – 15 գ
3. Ձու – 2 հատ
4. Արգանակ – 50 մլ
5. Ապխտած սաղմոն – 50 գ
6. Վարունգ – 15 գ
7. Սամիթ, կանաչ սոխ, սպանախ
8. Աղ
9. Կիտրոն, հարած կարագ

Պատրաստման եղանակը

1. Հացը երկու կողմից տապակել կարագով:

Կարդացեք նաև

2. Ձվերը և արգանակը մի փոքր հարել պատառաքաղով:

3. Կաթսայի մեջ մի կտոր կարագ հալեցնել։ Լցնել ձվերը և անմիջապես սկսել խառնել:

4. Տոստը դնել ափսեի մեջ, վրան դնել ձվածեղը, լցնել մնացած արգանակը, զարդարել ապխտած սաղմոնի կտորներով, սպանախի տերևներով, սամիթով և կանաչ սոխով, վրան լցնել կիտրոնի և հալած կարագի սոուսը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս