Բաժիններ՝

Աշնանային մենյու. լավագույն ուտեստը

Բաղադրիչներ

1. Սպանախ – 250 գ

2. Չորացրած լոռամիրգ – 150 գ

3. Նուշ – 100 գ

4. Քունջութի սերմեր – 2 ճ/գ

5. Կարագ – 1 ճգ

6. Սպիտակ գինու քացախ – 60 մլ

7. Ձիթապտղի յուղ – 120 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Փոքր կաթսայի մեջ տաքացնել կարագը և թեթևակի տապակել նուշը։

2. Միաժամանակ սպանախը լվանալ:

3. Փոքր սոուսամանի մեջ խառնել ձիթապտղի յուղը, քացախը և քունջութի սերմերը, լցնել սպանախի վրա:

4. Ավելացնել չորացրած լոռամիրգը և տապակած նուշը, խառնել։

5. Աղցանը ցանկալի է պատրաստել մատուցելուց մի քանի րոպե առաջ։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս