Բաժիններ՝

Հանրահայտ կրոկ-մադամ սենդվիչի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

«Публика» նախագծի համասեփականատեր Յուլիա Սելյակովայի բաղադրատոմսը:

Բաղադրիչներ

1. Բրիոշ – 60 գ

2. Խոզապուխտ – 40 գ

3. Բեշամել սոուս – 20 գ

4. Մոցարելլա – 20 գ

5. Ուրց – 2 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բրիշի 2 բարակ շերտի վրա տարածել բեշամել սոուս, ապա դնել մոցարելլա:

2. Ապա շերտերից մեկի վրա դնել խոզապուխտը և ծածկել երկրորդ շերտով։

3. Ջեռոցը տաքացնել 170 աստիճանի և սենդվիչները եփել 6-7 րոպե։

4. Զարդարել ուրցով և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս