Լավագույն կոկտեյլը՝ մարտինիով
Բաղադրիչներ
1. Մարտինի – 100 մլ
2. Թարմ քամած նարնջի հյութ – 100 մլ
3. Սառույց – 50 մլ
Պատրաստման եղանակը
1. Մարտինին և նարնջի հյութը խառնել, ավելացնել սառույց և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
Բաղադրիչներ
1. Մարտինի – 100 մլ
2. Թարմ քամած նարնջի հյութ – 100 մլ
3. Սառույց – 50 մլ
Պատրաստման եղանակը
1. Մարտինին և նարնջի հյութը խառնել, ավելացնել սառույց և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը