Բաժիններ՝

Մարոկկոյի համը՝ Ձեր նախաճաշի սեղանին

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 1 հատ

2. Պահածոյացված սիսեռ – 100 գ

3. Պահածոյացված լոլիկ – 100 գ

4. Սմբուկ – 0.5 հատ

5. Սպանախ – 50 գ

6. Սոխ – 1/4 հատ

7. Չիլիի մածուկ – 1 թ/գ

8. Սխտոր – 1 պճեղ

9. Համեմի աղացած սերմ – 1/4 թ/գ

10. Բանջարեղենի արգանակ – 30 մլ

11. Կանճրակի (рапс) յուղ – 0.5 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սմբուկը, սոխն ու սխտորը մանր կտրատել:

2. Խորը տապակի մեջ տաքացնել յուղը: Տապակել սոխն ու սխտորը՝ ժամանակ առ ժամանակ խառնելով:

3. Ավելացնել չիլիի մածուկը և համեմը, լավ խառնել։

4. Լցնել սիսեռը և բանջարեղենի արգանակը, եփել 5 րոպե։ Այնուհետև պատառաքաղով տրորել սիսեռի մոտ մեկ երրորդը։

5. Ավելացնել լոլիկը և սմբուկը: 10 րոպե անց լցնել սպանախը:

6. Խառնուրդի մեջ փոսիկ բացել և ձուն կոտրել դրա մեջ։ Ծածկել կափարիչով և տապակել 2 րոպե։

7. Վերցնել կրակից և մատուցել տաք վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս