Բաժիններ՝

Տաք աղցան, որը կդառնա այս աշնան Ձեր ֆավորիտը

Բաղադրիչներ

1. Ծաղկակաղամբ – 1 գլուխ

2. Կարմիր սոխ – 1 հատ

3. Խնձոր – 2 հատ

4. Սամիթ – 2 ճ/գ

5. Ձիթայուղ – 3 ճ/գ

6. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան:

2. Սոխն ու խնձորները մանր կտրատել:

3. Ծաղկակաղամբը, կարմիր սոխը և խնձորը լցնել մեծ ամանի մեջ, ավելացնել ձիթապտղի յուղը, համեմել աղով և պղպեղով:

4. Բանջարեղենը ցնել տապակի մեջ:

5. Եփել 40 րոպե, մինչև ծաղկակաղամբը կարմրի։ Եփելու ընթացքում բանջարեղենը երկու անգամ խառնել։

6. Բանջարեղենը հանել ջեռոցից, լցնել ափսեների մեջ, զարդարել սամիթով և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս