Բաժիններ՝

Ցուկինիով և ընկույզով տաք աղցան

Բաղադրիչներ

1. Ցուկինի – 2 հատ

2. Ընկույզ – 50 գ

3. Ձիթապտղի յուղ – 2 ճ/գ

4. Սխտոր – 1 պճեղ

5. Մաղադանոս – 5 ճյուղ

6. Աղ, թարմ աղացած սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ցուկինիները կտրատել խորանարդաձև և տապակել ձիթապտղի յուղի մեջ:

2. Մաղադանոսը և ընկույզը մանր կտրատել:

3. Տապակած ցուկինին լցնել ամանի մեջ, վրան 1 պճեղ սխտոր ճզմել։

4. Ավելացնել մաղադանոս և ընկույզ, համեմել աղով և պղպեղով։ Խառնել և անմիջապես մատուցել։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս