Բաժիններ՝

Մոցարելլայով և խոզապուխտով ռուլետներ

Բաղադրիչներ

1. Մոցարելլա – 150 գ

2. Խոզապուխտ – 16 շերտ

3. Ռուկոլլա

4. Սոխ – 2 հատ

5. Ձիթայուղ

6. Բալզամիկ քացախ

7. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Մոցարելլան 16 կտորի բաժանել:

2. Մոցարելլայի յուրաքանչյուր կտոր փաթաթել խոզապուխտի մի շերտով:

3. Ռուկոլան մանր կտրատել և դնել ափսեի մեջ, ցողել ձիթայուղով և համեմել աղով:

4. Ռուլետները դնել ռուկոլայի վրա, զարդարել բարակ կտրատած սոխով, պղպեղ ցանել և ցողել բալզամիկ քացախով։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս