Բաժիններ՝

Ձվով կարկանդակներ

Բաղադրատոմսը՝ Ruski ռեստորանի:

Բաղադրիչներ

1. Խաշած ձու – 400 գ

2. Կանաչ սոխ – 125 գ

3. Աղ – 5 գ

4. Մայոնեզ – 100 գ

Խմոր

1. Թթվասեր – 300 գ

2. Կարագ – 180 գ

3. Աղ – 10 գ

4. Ալյուր – 700 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Փափուկ կարագը, թթվասերը, աղը, ալյուրը խառնել, խմոր հունցել։ Կտրել 20 գ կտորների, գրտնակել։

2. Խաշած ձվերը մանր կտրատել, խառնել մայոնեզի, կանաչ սոխի և աղի հետ: Խմորների վրա գդալով դնել զանգվածից, կարկանդակ ձևավորել և թխել 10-12 րոպե, 180℃ ջերմաստիճանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս