Բաժիններ՝

Թխվածքաբլիթ, որը գլխավոր բաղադրիչը պանիրն է

Բաղադրիչներ

1. Կարագ – 250 գ

2. Շաքարավազ – 100 գ

3. Հալած պանիր – 2 հատ

4. Ալյուր – 1 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

1. Քերիչով անցկացնել կարագը և պանիրները:

2. Ավելացնել ալյուրը և շաքարավազը, խմոր հունցել:

3. Խմորը գրտնակել, թխվածքաբլիթներ ձևավորել և թխել 15 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս