Լավագույն նախաճաշը, որի գլխավոր բաղադրիչները հացն ու պանիրն են
Բաղադրչներ
1. Բատոն – 1 հատ
2. Պանիր – 100 գ
3. Կարագ – 100 գ
4. Սխտոր – 2-3 պճեղ
5. Մաղադանոս
Պատրաստման եղանակը
1. Պանիրն անցկացնել քերիչով, սխտորը ճզմել, ավելացնել փափուկ կարագը և մանր կտրատված կանաչին, խառնել: Հացի վրա բացվածքներ անել, արանքները պատել պանրային զանգվածով:
2. Բատոնը փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ և թխել 20 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
3. Այնուհետև բացել փայլաթիթեղը և ևս 5 րոպե թողնել ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը