Բաժիններ՝

Լավագույն նախաճաշը, որի գլխավոր բաղադրիչները հացն ու պանիրն են

Բաղադրչներ

1. Բատոն – 1 հատ
2. Պանիր – 100 գ
3. Կարագ – 100 գ
4. Սխտոր – 2-3 պճեղ
5. Մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

1. Պանիրն անցկացնել քերիչով, սխտորը ճզմել, ավելացնել փափուկ կարագը և մանր կտրատված կանաչին, խառնել: Հացի վրա բացվածքներ անել, արանքները պատել պանրային զանգվածով:

Կարդացեք նաև

2. Բատոնը փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ և թխել 20 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

3. Այնուհետև բացել փայլաթիթեղը և ևս 5 րոպե թողնել ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս