Բաժիններ՝

Կանաչ լոբու պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Կանաչ լոբի – 300 գ

2. Սոխ – 1 գլուխ

3. Թարմ լոլիկ – 2-3 հատ

4. Սխտոր – 1 պճեղ

5. Ձու – 2 հատ

6. Կանաչի

7. Ընկույզ

Պատրաստման եղանակը

1. Կանաչ լոբին խաշել:

2. Սոխը տապակել, ավելացնել լոբին:

3. Այնուհետև մի փոքր ավելացնել այն ջրից, որում խաշվել է լոբին:

4. Մոտ 5 րոպե շոգեխաշել: Սխտորը մանրացնել, կանաչիները կտրատել, ավելացնել լոբուն:

5. Ավելացնել հարած ձվերը, խառնել և անմիջապես վերցնել կրակից:

6. Մատուցելիս կարելի է զարդարել ընկույզով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս