Բաժիններ՝

Ջեմով ռուլետ՝ հասանելի բաղադրիչներից

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 55 գ
2. Ձու – 2 հատ
3. Շաքարավազ – 55 գ
4. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
5. Աղ 1 պտղունց
6. Ջեմ

Պատրաստման եղանակը

1. Ալյուրը, շաքարավազը, աղը և փխրեցուցիչը խառնել, ապա ավելացնել ձվերը և կրկին խառնել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

Կարդացեք նաև

2. Խմորը լցնել յուղաթղթով պատված տապակի մեջ, տարածել:

3. Թխել 10 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

4. Հանել խմորը, վրան ջեմ տարածել, փաթաթել:

5. Սառեցնել, մատուցելիս զարդարել շոկոլադե ջնարակով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս