Բաժիններ՝

Փխրուն կեքսեր՝ ծիրանաչրով

Բաղադրիչներ

1. Սպիտակաձավար – 150 գ

2. Կեֆիր – 200 մլ

3. Ձու – 1 հատ

4. Ձվի սպիտակուց – 1 հատ

5. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ

6. Աղ – 1 պտղունց

7. Ծիրանաչիր – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Լավ հարել ձուն և ձվի սպիտակուցը:

2. Ավելացնել փխրեցուցիչը և աղը, կրկին հարել:

3. Աստիճանաբար ավելացնել սպիտակաձավարը, արագ խառնել:

4. Կաղապարի մեջ լցնել խմորը, դնել ծիրանաչիրը:

5. Թխել 40 րոպե, 170 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս