Բաժիններ՝

Ձմերուկի ժելե՝ ամառային շոգ օրերի համար

Բաղադրիչներ

1. Ձմերուկ – 600 գ
2. Շաքարավազ – 1 բաժակ
3. Ժելատին – 25 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձմերուկը մանրացնել, բլենդերով հարել:

Կարդացեք նաև

2. Առանձնացնել փոքր քանակությամբ ձմերուկի զանգված և դրան ավելացնել ժելատին, թողնել 15 րոպե:

3. Մնացած զանգվածին ավելացնել շաքարավազ, խառնել և եփել մոտ 10 րոպե:

4. Տաք զանգվածին ավելացնել ժելատինով ձմերուկը, խառնել:

5. Լցնել բանկաների մեջ, սառեցնել, այնուհետև պահել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս