Բաժիններ՝

Անուշահամ հավ՝ միջերկրածովյան բաղադրատոմսով. համն ապահովում է սոուսը

Բաղադրիչներ

1. Հավ – 10 կտոր
2. Լոլիկ – 3 հատ
3. Սոխ – 2 հատ
4. Սխտոր – 3-4 պճեղ
5. Ձիթապտուղներ
6. Կանաչիներ
7. Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը

1. Հավի կտորներն արագ տապակել, մի քանի րոպե՝ յուրաքանչյուր կողմից:

Կարդացեք նաև

2. Լոլիկների կեղևները հեռացնել, խորանարդաձև կտրատել: Սխտորը ճզմել, սոխը կիսալուսնաձև կտրատել:

3. Տապակի մեջ լցնել լոլիկները, սոխը, 5 րոպե շոգեխաշել: Այնուհետև ավելացնել հավի կտորները, շոգեխաշել ևս 15 րոպե:

4. Ավելացնել սխտորը, ձիթապտուղները, մանր կտրատված կանաչին և 10 րոպե շոգեխաշել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս