
Անուշահամ հավ՝ միջերկրածովյան բաղադրատոմսով. համն ապահովում է սոուսը

Բաղադրիչներ
1. Հավ – 10 կտոր
2. Լոլիկ – 3 հատ
3. Սոխ – 2 հատ
4. Սխտոր – 3-4 պճեղ
5. Ձիթապտուղներ
6. Կանաչիներ
7. Բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
1. Հավի կտորներն արագ տապակել, մի քանի րոպե՝ յուրաքանչյուր կողմից:
2. Լոլիկների կեղևները հեռացնել, խորանարդաձև կտրատել: Սխտորը ճզմել, սոխը կիսալուսնաձև կտրատել:
3. Տապակի մեջ լցնել լոլիկները, սոխը, 5 րոպե շոգեխաշել: Այնուհետև ավելացնել հավի կտորները, շոգեխաշել ևս 15 րոպե:
4. Ավելացնել սխտորը, ձիթապտուղները, մանր կտրատված կանաչին և 10 րոպե շոգեխաշել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը