Բաժիններ՝

Դիմավորում ենք ամառը. բանանով և ելակով տնական պաղպաղակ

Բաղադրիչներ

1. Բանան – 1 հատ
2. Ելակ – 100 գ
3. Բնական մածուն – 150 գ
4. Մեղր – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բանանը մաքրել, կտրատել և լցնել բլենդերի մեջ: Ավելացնել ելակը, լավ հարել:

Կարդացեք նաև

2. Ավելացնել մեղրը և մածունը, հարել այնքան, որ ստացվի թեթև զանգված:

3. Լցնել կաղապարի մեջ և առնվազն 3 ժամ դնել սառցախցիկը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս