Արագ նախուտեստ վարունգով, սխտորով և սամիթով
Բաղադրիչներ
1. Թարմ վարունգ – 0.5 կգ
2. Սխտոր – 5-6 պճեղ
3. Մանանեխի սերմեր – 1 ճ/գ
4. Սամիթ – 1 փունջ
5. Աղ
6. Քացախ – 1 թ/գ
7. Բուսական յուղ – 4 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Վարունգները բաժանել 4 մասի:
2. Վարունգները շարել բանկայի մեջ, ավելացնել ճզմած սխտորը, կտրատված սամիթը, մանանեխի սերմերը, աղը, քացախը և բուսայուղը:
3. Բանկան փակել կափարիչով, լավ թափահարել և կարելի է անմիջապես մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը