Լավագույն սոուսը՝ հավի մարինացման համար
![](https://168.am/wp-content/uploads/2020/06/chicken-with-white-wine-gravy.jpg)
Բաղադրիչներ
1. Բնական յոգուրտ
2. Խնձորի քացախ
3. Կիտրոնի հյութ
4. Քարրի
5. Քրքում
6. Հիլ
7. Աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Յոգուրտը խառնել քացախի, կիտրոնի հյութի, քարրիի, քրքումի, հիլի և աղի հետ:
2. Հավը մարինացնել սոուսի մեջ առնվազն 30 րոպե:
3. Հավը փաթաթել փայլաթիթեղով և դնել ջեռոցը 15-20 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը