Բաժիններ՝

Լավագույն սոուսը՝ հավի մարինացման համար

Բաղադրիչներ

1. Բնական յոգուրտ
2. Խնձորի քացախ
3. Կիտրոնի հյութ
4. Քարրի
5. Քրքում
6. Հիլ
7. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Յոգուրտը խառնել քացախի, կիտրոնի հյութի, քարրիի, քրքումի, հիլի և աղի հետ:

Կարդացեք նաև

2. Հավը մարինացնել սոուսի մեջ առնվազն 30 րոպե:

3. Հավը փաթաթել փայլաթիթեղով և դնել ջեռոցը 15-20 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս