Բաժիններ՝

Իտալական հանրահայտ աղանդեր Բիսկոտոն կարելի է հեշտությամբ պատրաստել տանը

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 250 գ

2. Ձու – 3 հատ

3. Շաքարավազ – 100 գ

4. Փխրեցուցիչ – 10 գ

5. Չամիչ – 100 գ

6. Ծիրանաչիր – 100 գ

7. Նուշ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձվեր հարել շաքարավազի հետ: Աստիճանաբար ավելացնել ալյուրը, լավ խառնել:

2. Զանգվածին լցնել կտրատած չամիչը, ծիրանաչիրը և նուշը:

3. Խառնել և խմորից երկարավուն ձողեր ձևավորել, դնել յուղաթղթով պատված տապակին: Թխել 30 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

4. Երբ կտորները սկսեն կարծրանալ, հանել ջեռոցից, 2 սմ հաստության կտորների կտրել, թխել ևս 10 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս