Լավագույն աղցանը՝ ձեր կազմվածքի համար
Բաղադրիչներ
1. Հնդկահավի փափկամիս – 200 գ
2. Կանաչ սոխ – 70-100 գ
3. Լոլիկ – 400 գ
4. Արևածաղկի կամ ձիթապտղի յուղ – 1 ճ/գ
5. Մայոնեզ
6. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Հնդկահավի փափկամիսը տապակել, սառեցնել և խորանարդաձև կտրատել:
2. Սոխը մանր կտրատել:
3. Լոլիկներն օղակաձև կտրատել:
4. Բոլոր բաղադրիչներին ավելացնել մայոնեզ, խառնել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը