Բաժիններ՝

Օգտակար սոուս՝ մայոնեզը փոխարինելու համար

Բաղադրիչներ

1. Ձիթայուղ – 3 ճ/գ
2. Կիտրոնի հյութ կամ քացախ – 1 ճ/գ
3. Մանանեխ – 1 թ/գ
4. Յոգուրտ կամ թթվասեր – 7 ճ/գ
5. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձիթայուղը, կիտրոնահյութը, մանանեխը, աղը և պղպեղը խառնել:

Կարդացեք նաև

2. Ավելացնել յոգուրտը և կրկին խառնել:

3. Մատուցել աղցանների և սենդվիչների հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս