Բանջարեղենով և պանրով տոստ՝ իդեալական նախաճաշի համար:
Սիսեռով և լոբով աղցան՝ տոնական սեղանի համար:
Տնական փխրուն թխվածքաբլիթներ:
Միջին կրակի վրա տաքացնել յուղը: Կտրատված բանջարեղենը տապակել 3-5 րոպե: Լցնել տոմատի մածուկը:
Ձվածեղով և ավոկադոյով տոստ՝ առողջ նախաճաշի համար:
Ապուր նրանց համար, ովքեր որոշել են առողջ սնվել:
Դդումով աղանդեր՝ ընդամենը 6 րոպեում. աշնանը կոնֆետներ այլևս չեք գնի:
Տաք սուրճ՝ շոկոլադով և բրենդիով:
Տնական հալած պանիր. նուրբ և ավելի համեղ, քան խանութում է:
Բմբուլի նման փափուկ նրբաբլիթներ՝ նախաճաշի համար:
Ավելացնել կիտրոնի քերած կեղևը, բուսական յուղը և նարնջի հյութը, կրկին խառնել:
Մսով ռուլետ՝ լավաշով. հյուրերը կխնդրեն բաղադրատոմսը:
Համեղ և արագ ընթրիք. պանրով մակարոններ:
Այս բաղադրատոմսը վրացական խոհանոցի գլուխգործոցն է:
Կարտոֆիլով գյուղական աղցան. համը պարզության մեջ է:
Պերուի Տրուխիլո քաղաքի բնակիչները հայտնվել են Գինեսի ռեկորդների գրքում ՝ պատրաստելով կանկարներով (արտիշոկ) աղցան 784,53 կիլոգրամ քաշով:
Եթե սիրում եք ծովախեցգետին, ապա այս ապուրը Ձեզ հաստատ դուր կգա:
Հասանելի բաղադրիչներից պատրաստվող այս պարզ կոկտեյլը արագացնում է նյութափոխանակությունը և մաքրում է օրգանիզմը:
Միսը ֆրանսիական ձևով. այն ձեր ընթրիքն ավելի գրավիչ կդարձնի:
Դդումով սմուզի՝ աշնանային տրամադրության համար:
Սոուսի համար խառնել ձիթապտղի յուղը, մանանեխը, կարմիր գինու քացախը, մեղրը, աղը և պղպեղը: Լավ խառնել:
Տանձով և պանրով շատ համեղ ռիզոտո:
Կրեմ-ապուր գազարից:
Ձկնային ուտեստ՝ ռոմանտիկ ընթրիքի համար:
Սոուս Տղեմալի. տարվա լավագույն բաղադրատոմսը:
Տնական Դոնաթ փքաբլիթներ. պարզ բաղադրատոմս:
Սերուցքային տաք շոկոլադ:
Աղանդերն այսքան արագ դուք դեռ երբևէ չեք պատրաստել:
Դդմիկով հաց:
Համեղ և օգտակար սեխի ջեմ: