Բաժիններ՝

Սովորում ենք պատրաստել իսկական «Կարբոնարա» սոուս

Բաղադրիչներ

1. Ձիթապտղի յուղ – 1 ճ/գ
2. Սխտոր – 2 պճեղ
3. Սերուցք – 250 մլ
4. Դեղնուց – 4 հատ
5. Պարմեզան պանիր – 80 գ
6. Խոզապուխտ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձիթայուղը տաքացնել, տապակել սխտորը և մանր կտրատված խոզապուխտը:

Կարդացեք նաև

2. Սերուցքը հարել սպիտակուցների հետ և լցնել խոզապուխտի վրա:

3. Տաքացնել թույլ կրակի վրա, անընդհատ խառնել, այնուհետև ավելացնել պարմեզան պանիրը և համեմունքներ:

4. Անմիջապես մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս